Totalt antall sidevisninger

mandag 2. april 2012

Snart Påske :)

Det er lett å gå bananas med ananas, når du er litt på druen.. ;)Påsken nærmer seg, og da syns jeg det er på tide å sette rolig seg ned å tenke over dette med påskebudskapet og de tildragelser som skjedde for ca 2000 år siden. Jeg sitter her og undrer: Koffør i hælveta slutta vi å spekre mainnfålkan opp på treplanka????? :)


Når du føler at bunnen er nådd, er det en positiv tanke, fra bunnen fører ingen vei ned bare opp... ♥


Ka heite det når saua onanere? ....... Fåredrag........ :)
Sagt i en oppheta diskusjon i nordnorge: Æ vil gjerne se situasjonen fra ditt synspunkt. Men æ greie ikke å få haue opp i ræva :-)

Jeg er IKKE lat.
Jeg er veldig motivert, til å gjøre INGENTING.. :)

Jeg spanderer denne turen, sa kjerringa, hun sparket mannen ned trappene. :)

Hvorfor snøtten aldri kan få seg fast jobb? Den har hull på hjernen,den tenker bare på mus - og den skal ha minst en times pause etter at den har jobbet i fem minutter…. :) En mann kommer naken inn fra badet, hopper i senga og begynner med det som umiskjennelig er tilnærmelser til kona.-Jeg har hodepine, grynter hun hastig.-Det gjør ingenting, svarer han rolig,-for jeg var akkurat ute og strødde Ibux i pulverform over junior. Om du vil ta medisinen oralt eller som stikkpille er helt opp til deg... :)

Overlegen på mentalsykehuset så en pasient som fisket i et vannfat og spurte:
- Får du noe?
Pasienten svarer: - I et vannfat? Er du gal, doktor?
Da legen var utenfor hørevidde, sa pasienten til en annen:
- Når man endelig har funnet en god fiskeplass sier man det ikke til hvem som helst!...:O)

Været er så ustabilt at man vet jo ikke om man skal være vårkåt eller ha vinterdepresjon...:O)

Dypt nedi den tredje vinflasken begynner de to venninnene å komme med intime betroelser.-Jeg bruker en agurk til å tilfredstille meg selv med, hvisker den ene.
-Hvor gjør du av den etterpå, da? spør venninna.-Jeg har den på matpakka til mannen min. Såpass mus unner jeg han! :)


Føler at det er en del folk som går rundt og ikke vet hvorfor vi feirer påsken. Her er forklaringen en gang for alle :))
Jesus laget som kjent vann om til vin og det skjedde på en torsdag (skjærtorsdag). Er vel ikke rart det er vannmangel der nede. Det blei en del drikking den dagen og så kom fredagen med dundrane bakrus og alle vet jo det at da blir dagen lang (langfredag) Lørdag skjedde det ingenting, men søndag var alt glemt og det bar på'n igjen med full fest og vindrikking og det varte til langt på kveld. De ble så fulle og så var det en sulten stakkar som ville fange en hare og spise, men han var sørpe full og kom tilbake med ei høne og alle ble overrasket når haren la egg. Sånn kom påskeharen og påske-egget inn i dette rotet. Mandagen kom og egentlig skulle dem på jobb, men hadde sånn bakrus at sjefen ga dem fri mandagen, og sånn er det den dagen i dag. Viktig og ikke glemme historien folkens...
Jeg fikk øye på meg selv i speilet på vei til dusjen. Der sto jeg naken, slapp og bleik med hengemage .. "Fytte grisen!", tenkte jeg. Så slo det meg. Det er 1. april! HA-HA-HA. Lurer ikke MEG så lett! hahahaha..... :)


Legen sa jeg skulle ta en dram før jeg la meg. I går la jeg meg ni ganger....

Elske er som å kjøre tog.. Lett å hoppe på når det står,vanskelig å hoppe av når det går..:)


Inn i mellom pikens hvite lår en flatlus satt i klemme.
Den ropte høyt med bange stemme - her sitter jeg som på en ø - og kanskje må jeg dø. Men prestens hørte lusens jammer, tok piken til sitt sove kammer. Og etter prestens første stikk - satt lusa frelst på prestens pikk. :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar