Totalt antall sidevisninger

onsdag 21. desember 2011

Lett Blanding ;)

Nok engang nektet fotografen å ta bilde av meg på saueskinnet naken, kun iført nisselue, gullkjede og babyolje. Det blir derfor ingen julekort i år heller, bare en kjedelig hilsen her. Ønsker dere alle likevel en GOD JUL :)))!!

Har du noen kjæreste for tiden? Spurte den ene blondinen den andre. Nei, det er virkelig utrolig vanskelig å finne en fyr jeg kan tenke meg å satse på, svarte den andre. For hver gang jeg ender opp i senga med en kar, så tenker jeg morgenen etter: Er dette virkelig han jeg vil at mine barn skal tilbringe helgene og annenhver onsdag med? ;)


Måten å oppnå indre ro på, er å gjøre ferdig alle tingene du har påbegynt. Så, jeg så meg rundt i huset for å se alt jeg hadde påbegynt og ikke gjort ferdig …. Så nå har jeg tatt resten av rødvinsflaska, Baileys`n, Løiten, Kahula`n, resten av pakken med Paralgin forte, Valium`n, en boks sjokolade og de siste 8 lykkepillene. Du ANER IKKE hvor forbaska BRA jeg føler meg! Skjønner IKKE hvorfor Politiet vil ha meg ned fra taket nå?:)


Da jeg var ung, kunne jeg bare velge og vrake -
nå må jeg nøye meg med å velge mellom vraka! :-)

Nu har vi vaska golvet (støvsuge) og vi har børi ved (alt før tungt) og vi har hengt opp fugelband (ja, særlig) og vi har pynta tre (kor i svarten e julepynten?) nu sett vi oss å kvile (ser på tv) og puste på ei stund (røyke) imens je rugge vogga (heite playstation) så bror din får en blund (ved midnatt)


Dra krakken bortått glasset (PC-en) så sett vi oss å ser (surfe) å prøv å finne leia der julestjerna er (google da det) den blankeste av alle (naboens zenon utelys) hu e så klar å stor (irriterannes kraftig) du ser a over taket der a jordmormatja bor (etter 6 år fikk æ nu endelig vite navnet tel nabo kjærringa)


Har du hørt om kjærringa som var i julestemning hele året? Hun var nemlig gift med et nek :PNår nøttene blir lange og høststormen setter inn..da roper vinden til musa..; HVOR er Nøtteknekker'n din ? Og Heisann og -hoppsann...når skjegget faller a...da vises hele stasen og alle blir så glad...og Jul med din Gløgg og Glede helt inn...Fyll oss med Ribbe..så blir vi litt stinn...og heisann og hoppsann og fire barnål deler seg...og i toppen sitter Julestjerna og gølvet er børi og veden er vaska...og to på 80 har rappa treet ...og da må de jo være A-mennesker...for det er jo ikke så glupt....For Heisann; visst er det slik at B-mennesker er glupere enn A..og sikkert er det dæffor at B-Gjengen er så GLAD !!! Du Grønne glitrende Tre God Dag ;)))) 
Lærerinnen hadde prøvd å få barna i klassen til å forstå at Jomfru Maria hadde gjennomgått en jomfrufødsel: Kan noen fortelle meg hvordan det kunne ha seg at Maria kunne få barn, selv om hun ikke var gift? Lille Oddemann strakk hånden i været og svarte skråsikkert: På samme måte som storesøstra mi. Maria hadde også vært på fest...! ;)


To blondiner var i skauen for å finne seg et fint juletre ....De frøs mer og mer ..Til slutt sa den ene blondinen :" Nei , nå gidder ¨jeg pinadø ikke lete mer ...nå finner vi oss et tre uten pynt!! "..!!!...:)))


Har du hørt om kjærringa som var i julestemning hele året? Hun var nemlig gift med et nek :P

01.01.2012, blir det slutt for kvinner å være hjemme å lage mat til sine ektemenn når de kommer fra arbeid. Dette ble gjennomprøvd i 2011, og d et gikk bra. Slik som mannen som kom hjem fra arbeid, der kona hadde lagt en kokebok på kjøkkenbordet, med en beskjed: Middagen står på side 44! ;)


Petter Northug Jr: E itj rart dæm syt. Æ e kjent for å ødelegge morroa for fler menn enn mensen! =)

Det er ikke alltid problemet som skaper størst frykt...men løsningen...

VIKTIG: Facebook blir en betal-side fra 24.12.2011! For å unngå dette må du ta av deg alle klærne og stille deg naken på kjøkkenbordet, danse macarena og synge "I will survive". Da kommer Jahn Teigen krypende ut av komfyren din og gir deg et passord sånn at din facebook-konto forblir gratis! Kopier denne til statusen innen 43 sekunder for videreføring av informasjon!


Foreldre bruker 1-2 år på lære barna sine å gå og snakke.
For så å bruke 20 år på få dem til å sette seg ned og holde kjeft. =)

Alkohol løser ingen problemer .... !! Men det gjør Faen ikke melk heller ;) 


Hva sa pikken til kondomen?
- cover me, I'm going in! ;)
Inteligente mannfolk er som ufoer....
Mange mener å ha sett dem..
noen tror betingelsesløst på dem,
men ingen kan med sikkert si at de eksisterer...;;=)


To guttunger sto utenfor kirka og så et brudepar komme ut, den ene sa, skal vi skremme dem, den andre nikket og sprang mot brudeparet og ropte : Pappa pappa:)


~♥~ Å bry seg er bra...
å være til bry, er et varsel om overdrivelse... ~♥~

Av barnemunn: Eldreomsorg er å dele sorgene sine med eldre. Sindre 7 år

Tifmuff: "Tagbar i fylla , men ut før frokost " ;) 


På en frysetråler ut i barendshavet var det gledelig å komme hjem til jul, for hele mannskapet fra Tromsø. Og en av mannskapet var så ivrig å fortelle historier og vitser, for at tiden skulle gå fortere. Og han startet med denne: Æ glemmer ikke da æ kom fra en fæst i Vardø, æ prøvde å erstatte kvinner me alkohol. Ka skjedde, spurte kokken? Det tok 6 tima å få kuken ut av flaska... 
Mikkel: "Liker du helst å ronke eller pule?"
Ánte, etter en liten tenkepause: "Pule, da treffer man i alle fall noen". ;)


To eldre herrer satt på flyplassen i Tromsø og ventet på flyet til Alta, da den ene spurte: Vet du koffor damer over 40 år sjelden gifter sæ? Næi sa dæn andre. Koffor? Ja det ska æ fortelle dæ, dæm har skjønt at det e dumt å betale førr hele grisen, når dæm bare kan få sæ en pølsenabb i ny og ne! ;)

Livet er som et ekko, alt kommer tilbake.
Det gode, det dårlige, det falske og det sanne.
Så gi verden det beste du har
og det beste vil komme tilbake til deg..♥ 

En mann ringte til sjefen for vinmonopolet midt på natten. Litt beruset spurte han:
-Hei…når er’e polet åpner?
-Ikke før klokka ni i morgen, sa sjefen irritert.
En time senere ringte den samme mannen igjen og sa:-Schi meg…Når er’e polet åpner?
......-Ikke før klokka ni i morgen har jeg sagt, svarer sjefen.Enda en gang ringte mannen, denne gangen enda mer beruset:-Schi meg…Når i hælschikke er’e polet åpner?-I Deres tilstand slipper De ikke inn på polet uansett, sa sjefen.
Da sa mannen: -Jeg schka’kke inn… Jeg schka’ ut!! ;)

"VIGDIS"

V :You are not judgemental.
I :You are great in bed.
G :You never let people tell you     what to do.
D :You like to drink.
I :You are great in bed.
S :Fuckin crazy.

A : You like to drink.
B : You like people.
C : You are really silly.
D : You like to drink.
E : Awesome kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and good looks.
I : You are great in bed.
J : People Adore You
K : You're wild and crazy.
L : You like to drink.
M : Best kisser ever.
N: You like to drink.
O: Easy to fall in love with
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Easy to fall in love with.
S : Fuckin crazy.
T : Easy to fall in love with.
U : You really like to chill.
V : You are not judgemental.
W : You are very broad minded.
X : You like to drink
Y : Best g/f b/f anyone could ever ask for.
Z : Always ready. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar