Totalt antall sidevisninger

søndag 20. mai 2012

Litt ymse !! =)

Du veit du er helt rå, når folk du ikke engang kjenner ikke tåler trynet ditt...;-))

En 83 år gammel kvinne besluttet at hun hadde sett og gjort alt som er var verd å se her i verden, derfor kunne hun like godt ta farvel før seniliteten satte inn.
Hun vurderte vel og lenge hvordan hun skulle ta sitt liv, og besluttet omsider at en kule gjennom hjertet var det kjappeste.
Problemet var at hun ikke helt visste hvor
hjertet befant seg, så hun ringte legen og spurte.
- Hjertet sitter ca. fem centimeter under venstre brystvorte, forklarte legen.
Kort etter ringte hun tilbake og remjet, - Doktor, jeg har skutt meg i venstre kne!


Eks'en min sa:
"Du vil aldri kunne finne noen som meg...!"
Da svarte jeg: "PUH!!! Nå ble jeg letta!!!" ;)


Er så lei av å høre at vi menn ikke har følelser...
Sulten, trøtt, kåt og dritatreng er følelser det også!!!


Mannen til kona: Hvorfor lager du aldri lyd når vi har sex ?
Kona : - Jeg har veldig lyst ,men rekker det jo aldri...;-))
Pastor Langaard og tjenestepiken fra prestegården kjørte sammen i hestevogn hjem fra byen. Plutselig kom et herrens uvær over dem, og det stormet og lynte og tordnet og regnet.Og det gikk ikke bedre enn at lynet slo ned og drepte hesten. P astoren og tjenestepiken krøp inn under vogna og la seg inntil hverandre. Presset tett sammen mot tjenestepiken fikk presten plutselig så store lyster at han tok fram kølla og sa til tjenestepiken: -Den her kan skape liv!!!
-Da synes jeg pastoren skulle skynde seg og putte den opp i rompa på hesten, slik at vi kan komme oss hjem! ;o))


Den nygifte mannen til sin ferske brud: Du må ha det helt klart for dæ,at på lørdager skal æ på fotball-kamper,fredager og onsdager skal æ på pub med gutta,og på tirsdager spille æ golf ! "javel" svarte ho-"men du skal vite at her hjemme pules det hver kveld kl.21.00,enten du er hjemme eller ikke ========":-))))Sånne ønsker eg meg !!! =) Ekte Vestlands sko ;)

SOM HØNA TENKTE DA HANEN LØP ETTER HENNE:
"Stopper jeg nå er jeg lett på tråden - og løper jeg videre blir det ikke no’ på meg….............. - jeg SNUBLER...... ;)
Jeg har oppført meg som en engel i alle år. Nå har jeg tenkt å bruke vingene til noe fornuftig...;-))
Kristelig Folkeparti...vil ha rusbrusen på polet fordi, den er en så stor fristelse...............
Lurer på hvor de har tenkt å gjøre av meg??? ;-))
Vær ikke redd for å gjøre feil, vær mer bekymra for alle fiaskoene du går glipp av i livet når du ikke en gang prøver!!...:O)
Hvis du planlegger å feile, og klarer det, har du da feilet eller oppnådd suksess? :)

Du vet du drakk for mye i går, når du trenger solbriller for å åpne kjøleskapet....;-))

Han Mikkel fra Masi va i Oslo på 17. mai, å da han kom hjem fikk han spørsmål om kossn dem feira dagen i Oslo. " Ja det va nå nesten som her i Masi, dem gikk nå Karl opp og Johan ned, fifta med rødfilla og ropte hora hora".:)

En mann har seks barn og er veldig stolt over hva han har oppnådd. Han er så fornøyd at han begynner å kalle sin kone for "mor til seks", på tross av hennes innsigelser. En kveld var de ute i et selskap. Mannen ble trett og ville gå hjem, så han ropte av full hals: - Skal vi gå hjem, "mor til seks"!. Konen var temmelig lei av hans mangel på diskresjon, og ropte tilbake: - Vi går når det passer deg, "far til fire"! :)

En fisker var plaget med at når han fikk "reisning"så falt den plutselig ned igjen.han ble enig med kona om at når ho såg han kom fossroanes mot land,mått ho kle av seg og gjør seg klar,sånn at de ikke mista tid på unødvendige ting,for da hadde han "reisning".En dag da ho holdt på med nokka på kjøkkenet såg ho gubben kom roanes mot land i en sånn fart at det fossa rundt baugen.Ho heiv av seg klærne og la seg klar på kjøkkengulvet.Etter en stund ble døra revet opp,og der sto han:Ka i hælvette ligg du hær å skræva etter,ser du ikkje at fjøsen brenn.:))
Mannen døde under akten..
Da presten kom, lurte han på hva som skjedde, kona sa : Vi gjorde det etter kirkeklokka inn på ding og ut på dang, men så kom den jævla isbilen!!

Da jeg vokste opp var vi fattige.. Faktisk så fattige at hvis jeg ikke våkna med mårrabrød hadde jeg ikke noe å leke med den dagen..

 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar