Totalt antall sidevisninger

tirsdag 22. mai 2012

Sitater ++

Man er kommet frem til at fedme ikke skyldes for lite mosjon og for mye mat.....Det skyldes helt enkelt en bygningsfeil:For stor kjeft og for lite rævhull.... ;)

Kona hadde oppdaget at mannen var blitt homo.
Hvordan tok du det da? spurte venninnen.
Det var bare å snu ræva til og ta det som en mann!;)


Hvis noen kaster stein på deg, skal du kaste blomster tilbake. Husk bare på å slenge med potta i tillegg!! ...(ツ)

En gentelmann er en mann som ikke kjøper større gressklipper en hans kone orker å dra..:O)

Vær ikke redd for å gjøre feil, vær mer bekymra for alle fiaskoene du går glipp av i livet når du ikke en gang prøver!!...:O)
 
Den ideelle alder er når man er voksen nok
til fullt ut og forstå gleden ved å være ung
og gal og enda er i stand til å være det. :)
 
En fange bryter seg inn i ett hus, binder paret, kysser fruen på øret går på badet. Mannen visker till sin kone: "Tilfredstill ham, eller så kommer han til å drepe oss. Jeg så hvordan han kysset deg, bare vær sterk!" Kona svarte: "Han kysset meg ikke, han visket i mitt øre at han er homo, kåt og leter etter vaselin! Jeg sa til ham: " Du finner det på badet " La oss se hvem som er sterk nå!?...:O)

Mannen er kvinnes bestevenn. Han hjelper når hun føler seg usikker, trøster henne etter en dårlig dag, inspirerer henne til å gjøre ting hun aldri trodde hun kunne gjøre, gjør henne i stand til å uttrykke sin dypeste følelser, sørger for at hun alltid føler seg som den vakreste kvinnen i rommet og lar henne være trygg,... sexy, og uovervinnelig. Nei vent ! Det er jo CHAMPAGNE! Som gjør alt dette. Beklager..:O)
 
Verden e blitt så miljøvennlig at i dag finner man ikke engang en mann som ikke er brukt fra før ;)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar