Totalt antall sidevisninger

onsdag 14. mars 2012

Vitser ;)

Orgasmen er deilig! skapt av vår herre! Amen kommer til mange for tidlig desverre.Men hvorfor er den da skapt! når saker og ting bare blir hengende slapt?Grunnen er enkel! men også fæl. Hvis ikke hadde vi pult oss ihjæl..… ;)Å bli gammel er å våkne og være stiv på alle de gale stedene. ;)

Bøying av verb: Å gå
Å gå,no går da, i går gjekk da og da va godt ;)

En blondine nordpå fikk besøk av venninne fra Oslo. Blondinen: Ke du sei, reiste du oppover tel halv pris?Åssen klarte du d?
Venninnen : Det var veldig enkelt, jeg brukte musa ti minutter på jobben.Blondinen: Å, sånn å forstå. Tørr eg spørr
, va dæ sjefen ?!:)


Etter 3 uker ute på veiene stopper en trailersjåfør ved et horehus og slenger opp 3000 på disken.
- jeg vil ha en seig stek og den styggeste kvinnen du har !!
-Hva er det med deg? For de pengerne kan jeg gi deg en fem retters ‘a la carte, og den vakreste kvinnen i huset ! utbryter bordellmammaen.
Sjåføren kikker på henne.-Hørru hjertet, jeg er ikke kåt … Jeg har hjemmelengsel !!;)Vet du hva, deg skulle jeg gjerne ha vært nedi buksa på, sa gutten til jenta. Hvorfor det spør jenta, har ett rasshøl der fra før eg .... :)

Kona tar telefonen som ringer kl to om natten:Det veit ikke æ,vi bor i innlandet. Mannen:Kæm var det som ringte?Kona:Ei tullfetta som lurte på om KYSTEN var klar :)

"Nå", sa hanen til høna, "hvor skal jeg pule deg i dag?" Da ble høna livredd, flakset med vingene mens den skrek "Baaak bak bak bak, baaak, bak, bak":)

En gutts drøm: En kvinne tar på seg konduktørlua og stiller seg på alle fire og sier klar bane i spor to..:)

3 gode grunner til å tatovere en 1000 lapp på pikken:1.Du liker å se penger vokse.2.Du liker å holde i store penger.3.Kvinner liker å bruke penger!:)

Hvorfor sunnmøringer ser pornofilmer baklengs ? Det er tillfredstillende nokk og se hora betale tilbake pengene :)

Man er stort sett full hele uken! Mandag til torsdag: Forventningsfull! Fredag: Beatiful! Lørdag: Dritafull og søndag: Skamfull!


Kona prøvde å forklare mannen hvorfor hun hadde brukt en liten formue på et par eksklusive truser. Du ville da aldri ventet å finne dyr parfyme i en billig flaske, ville du vel? Spurte hun retorisk. Det er sant, svarte han, og jeg ville heller aldri ventet å finne ei død mus gaveinnpakket! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar