Totalt antall sidevisninger

tirsdag 7. februar 2012

Snart helg ;)


Forelskelse fører mann og kvinne sammen slik at de kan løse problemer de aldri hadde hatt om de ikke hadde truffet hverandre:) 


Jaja - da var det vennskapet over!!!!...:-(((((
Går det ikke an å bare være ærlig??????Det verste jeg vet er uærlighet, og en ting er å pynte litt på sannheten, men å LEGGE PÅ??? Nei sånt klarer jeg meg fint uten... Så min kjære badevekt, fram til du klarer å være ærlig med meg og slutte å legge sånn på... så har vi ingenting mer å snakke om!!.. Makan..........

Lille Johnny holdt på å lære seg nye ord i første klasse.
- Hva er mus? spurte han mamma
- Det er en mus, svarte mora og pekte på et dødt eksemplar av arten, som katten nettopp hadde lagt fra seg på trappa.
- Hva er ei tispe, mamma? fortsatte Johnny.
- Der har du ei tispe, sa mora og pekte ut vinduet på naboens hund.
Lille Johnny hadde en uklar følelse av at det ikke var akkurat disse tingene guttene i klassen hadde referert til da de brukte ordene, så han ville få betydningen bekreftet av sin far.
- Hva er en mus? spurte han derfor pappa.Faren tok frem et Playboy, og tegnet en sirkel rundt en liten del av midtsidepiken anatomi.
-Der har du en mus, svarte han.
- Hva er ei tispe da?
- Det, gutten min, svarte faren, - er alt utenfor sirkelen.. :) 


Bare lurer: -brenner et hus opp eller ned? -Hvor dum går det egentlig an å bli? -Tar det veldig lang tid å kvele ein sjiraff? -Må man være bifil for å stille opp i kombinert? - Hva er forskjellen på 'kanskje' og… 'kanskje ikke'? -Er det straffbart å kvele motoren? -Hvor tett står øynene når man er trangsynt? -Går lynet fortere når det er olja? -Får de arbeidsledige nattevaktene dagpenger? -Og hva skjer når man blir skremt halvt ihjel, to ganger?- Hva hvis en gås blir skremt, får den da menneskehud? -Hvor lenge er 'snart', og når er egentlig 'siden'? - Og tilslutt, hvem i all verden er denne 'måte' som alle sier jeg ska feste/spise/drikke med hele tiden?


Hvorfor sitte inne, når alt håp er ute..? :-)

Så var det karen som var inne og kjøpte kondomer , du trenger vell ikke en pose sier hun bak kassen høfflig. Karen :  "Neida det går fint, ho e kje så stygg ".  ;) 

♥ *Den månen som smiler en natt du er lei,husk at den månen som smiler er meg ♥.Den natten du fryser eller plages av smerte,så husk kjære venn ♥ Du er i mitt HJERTE ♥* 

For enkelte; er falske løfter den letteste veien å gå for å slippe unna, men ingen vil slippe unna følelsen man får av å være falsk mot andre - av den grunn!

En foreleser tok fram en 500-lapp og spurte: "- Er det noen som vil ha denne?" Alle rakte opp hånden. Så krøllet han den sammen og spurte en gang til. Alle rakte opp hånden. Så trampet han på den og spurte om det samme enda en gang. Alle rakte opp hånden.
Da sa han: "Dette skal dere ta lærdom av, for uansett hvor stygg, skitten og ødelagt av livet noen er, så er han eller hun fortsatt like mye verdt!" ♥  


Frihet er ikke å gjøre det du vil, men å ville det du gjør... :)

Eg har aldri mislyktes...
Jeg har bare funnet 10.000 måter det ikke fungerer på. ;)


Kjærlighetens spill er som å kjøre bil: Kvinnene foretrekker omveien, mennene snarveien.... :)

Det er utrolig hva man ikke kan, når man av ærlig vilje ikke prøver...

Livet er fullt av bekymringer, det aldri blir noe av...

Gresset blir aldri grønnere på den andre siden av gjerdet...
Så lenge du husker å vanne litt hos deg selv... :) 


Du finner aldri den rette, om du ikke gir slipp på den gale...

Om du ikke kan le av deg selv, så vil noen andre gjøre det... :)

Ikke bruk nye tårer på gammel sorg ♥

"Når du krangler med en idiot, da er du en idiot som krangler.." :)

‎:¨`·.·´¨;
`·.,¸Jeg er så stolt av hjertet mitt. Det har blitt brukt, lekt med, brent og knust, men på en eller annen merkelig måte - virker det enda.. ♥ :)


◦°˚°◦◦°˚°◦.¸¸.◦°˚ˆ*❀*ˆ˚°◦.¸¸.◦°˚°◦
♥ DET ER I DE STØRSTE MOTBAKKER ♥
♥ AT MAN MØTER SINE BESTE VENNER ♥
.◦°˚°◦◦°˚°◦.¸¸.◦°˚ˆ*❀*ˆ˚°◦.¸¸.◦°˚°◦


Det er lett å bøye kroppen; vanskelig å bøye viljen. ;) 

“Morfar mistet jobben sin fordi de ga ham opp der han jobbet. Men nå er han omskjært til snekker.”

Adrian 7 år

Når hele din verden synes å befinne seg opp ned, kan du enten forsøke å rette den opp igjen, eller du kan stå på hode..:S
Etter en hel kveld med flørting,blei han med henne hjem. På trappa sa hu : E du flink te å potla ? Med et glis svarte han jaaaa ! Hun: Da syns eg du ska potla deg heim....!! =)


Gutten til han i kassa på Coopen: Æ skal ha et kondom, æ e invitert på middag i kveld hos kjæresten min. Nei forresten, æ skal ha to, mora e skikkelig sexy, så kanskje det blir nåkka dær å.
Familien, som va kristen, ba bordbønna før maten, gutten blei sittanes med bøyd hode ætterpå. Da sa jenta: æ visste ikke at du var så kristen. Gutten: Nei, æ e ikke det men æ visste ikke at han som sitt i kassa på Coop va far din. 


Nord-Norsk jente i Oslo: Æ sku ha hadd ei flaska sjampo.Ekspiditrisen: Er det til fett hår? Nei e du tuillat de` e jo tell håre` på hau`e! :) 

Hun kom splitter naken til karneval på grendehuset, og sa hun var utkledd som Adam. "Men du har jo ikke kuk!" sa vakten. "Nei, jeg vet det. Men det får jeg i kveld!"

En liten gutt spør pappaen sin: " Hva har mamma mellom beina?"
Pappa svarer: "Paradiset". Gutten spør igjen: "Hva er mellom dine bein?"
Pappaen svarer: "Nøkkelen til paradiset". Gutten sier: "Et godt råd pappa, bytt lås...For naboen har en ekstra nøkkel...!!!!" ;)

Mainn: Kainn æ komme i øret dett ? Kjærringa : Nei d får du ikke, æ kainn bli døv !Mainn : Nei æ har kommet i kjæften din i 20 år
og du kainn fortsatt ikke holde kjæft....:))


Mensen er som lønn kommer en gang i mnd. og varer ca.5 dager,,hvis ikke er det krise;)

Det finnes en del tekniske hjelpemidler som øker sexlysten,særligt hos kvinnene. Et av de mest effektive er en Mercedes 380 SL cabriolet:))

Ánte: "Kordan klart du å ødelegge snøskooter'n din så djævelsk"?
Mikkel: "Æ kjørt tilfeldigvis på svigermor i går"...Ánte: "Men koffer e dæ så mye kvista på den"?!Mikkel: "Ho prøvd å spreng inn i skogen"!

Den lille elefantføreren Bomi er ute og går tur med elefanten sin. Det er varmt og klamt, så de bestemmer seg for å bade. Elefanten hopper uti først, og ruller seg i vannet, og spruter vann over seg. Herrrlig.. Bomi synes dette ser uovertruffent ut, og finner ut at han også vil uti. Siden vannet er ganske grumsete etterhvert, legger han de nye buksene sine igjen på bredden, og begynner å vasse naken uti vannet. Da stopper plutselig elefanten opp, og ser lenge på ham før han smiler og sier han forstår hvorfor han er så liten og tynn

– Eh javel, hvorfor, lurer Bomi – Jo, det er jo ikke mye mat du får i deg med den snabelen der ... :)
 Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar